Top

Trilplaat Lumag RPi12

  • Trilplaat Lumag RPi12
  • Trilplaat Lumag RPi12
499,00
excl. BTW
603,79 incl. BTW


Trilplaat Lumag RPi12


De trilplaat Lumag RPi12 is een compacte voorwaarts lopende trilplaat. Door de zeer krachtige 6,5 Pk benzinemotor en het hoge trillingsniveau is de trilplaat geschikt voor zowel het verdichten van diverse grondsoorten en materialen tot 30 cm diep als het aantrillen van straatwerk (kleinere oppervlakten). De robuuste bouw draagt bij aan een hoger prestatievermogen en een langere levensduur.

De trilplaat Lumag RPi12 is bij uitstek geschikt voor het verdichten van grind en zand en trilwerkzaamheden bij aanleg van opritten, terrassen, sierbestrating etc. De aandrijfriem is volledig afgeschermd. De trilplaat is voorzien van twee handgrepen en een beschermbeugel. De uitlaat is optimaal beveiligd door het aangebrachte beschermingrooster. De ergonomisch gevormde duwboom is ook nog voorzien van schuimrubber voor minder vibraties. Dankzij het relatief lage gewicht is de trilplaat gemakkelijk te verplaatsen in bijvoorbeeld een busje.

De 10 liter watertank is gemakkelijk te vullen en aangesloten op een sproeisysteem voor een optimale waterverdeling over de gehele breedte van de grondplaat. Doordat het water onder en voor de trilplaat wordt gepompt zorgt dit voor onderdruk waardoor er minder stof vrijkomt. Hierdoor is de trilplaat Lumag RPi12 zeer geschikt voor het verdichten van droge ondergronden en voor het aantrillen van zowel warm als koud asfalt. De watertank is afneembaar waardoor de trilplaat uiteraard ook zonder watertank te gebruiken is.

Kenmerken trilplaat Lumag RPi12

Motor type : Luchtgekoelde 1-cil. 4-takt OHV benzinemotor
Max. vermogen : 6,5 pk
Cilinderinhoud : 196 cm³
Directe injectie : Nee
Motor fabrikant : Loncin ( 3 jaar garantie!)
Tankinhoud : 3,6 liter
Type brandstof : Euro loodvrije benzine
Start systeem : Trekstarter
Elektrisch starten : Nee
Geluidsniveau LWA : 108 dB (A)
Spuitgiet grondplaat : Ja
Grondplaat afmeting ( L x B ) : 500 x 370 mm
Slagkracht : 1050 Kg / 10,5 kN
Trillingsniveau : 5.600 p/min.
Trilfrequentie : 70 Hz
Diepte werking : 20 cm
Prestatie vermogen per uur : 450 m²
Voor- en achteruit schakeling : Nee
Werksnelheid vooruit : 0-20 m. per min.
Watertank : Ja (voor asfalt en stof)
Klimvermogen : 30°
Transportwielen : Ja
Rubbermat : Ja
Gewicht : ca. 73,7 Kg
Art.nr. : RPi12
Verpakkingsmaten (L/B/H) : 750 x 380 x 610 mm
Gewicht bruto : 80 Kg
EAN code : 4047424006672


De trilplaat Lumag RPi12 wordt nu geleverd inclusief een speciale PU ondermat welke beschadiging aan het straatwerk zal voorkomen en een eenvoudige "Kick-back" transport wielenset. 

De motor is geschikt voor euro loodvrije benzine maar wij adviseren Aspen 4 alkylaat benzine (vooral als je de machine niet regelmatig gebruikt).

De trilplaat wordt in krat exclusief vloeistoffen verzonden. Voor gebruik moet er nog wel motorolie worden toegevoegd (1 liter inbegrepen).

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code